EVENT

Här kan du läsa om våra event. Mässor, produktreleaser, arrangemang hos krogar m.m.

Kom och hälsa på oss i Karlstad när mässan "Skål" slår upp dörrarna. 18-19 maj. Läs mer och beställ biljetter på https://www.skalmassan.se

Provning hos Bro burger bar i Gävle. Anmäl er hos Bro Burger och var med och testa mjöd och ät goda burgare!!! Bättre början på en lördagkväll är svårt att hitta. 

Nu kan vi arrangera visningar och provningar tillsammans med våra partners. Vi träffas på bryggeriet och tittar på vår produktion och pratar om Mjöd och dess historia. Sedan har vi lite provning följt av en middag med passande dryck! Hör av er om ni vill ha en fantastisk kväll på Mjödner. 

Privata provningar

När
Jan 31, 2018, 6:00 PM – 8:00 PM
Var
Mjödner AB,
Norra Skeppsbron 5A, 803 10 Gävle, Sverige
Mjödners första mässa


Nu ger vi oss ut i stora världen. Den första mässan väntar 10-11 november och vi hoppas att ni kommer och hälsar på oss där. Köp din biljett nu på: www.borlangeolwhisky.se. 

   

Releasefest årgång 2017


Nu är det dags för releasefest igen. Denna gång intar vi Aifur Krog & Bar i Gamla Stan den 19:e november. Där kommer det bjudas mat, dryck och musikalisk underhållning av högsta klass. Anmälan gör man på Facebook eller genom att kontakta oss på Mjödner.  

   

© 2017 Mjödner AB

Team Mjödner
Event
Kontakta Mjödner
Bryggeriet

Här kan du läsa om event och arrangemang som vi är en del av. 

Träffa Team Mjödner

Här finns kontaktuppgifter av alla slag. 

Här kan du se lite bilder från vårt bryggeri.

  • Facebook Social Icon